Wilujeng sumping ka Mesin Precision Utama

Wuxi Lead Precision Machines Co., Ltd. nawiskeun para nasabah sadaya ukuran jasa fabrikasi logam khusus kalayan prosés anu unik, anu ngalirkeun desain, nganalisis, harga sareng mesen bagian khusus anjeun tina jalan anu pondok dugi ka kontrak produksi anu panjang.
Prosés anu kami nyayogikeun: Machining CNC, CNC Milling, CNC Turning, Metal stamping, Sheet metal, sareng bérés, jsb.
Sanés Ngan ukur Pasokan Bagian Khusus, tapi Rakan Usaha Anu Dipeunteun.
Beda sareng seueur industri "Precision CNC Machined Parts", urang henteu ngan saukur netep kana zona kanyamanan. Kami sanés ngan saukur Toko Mesin CNC, urang ngartos palanggan ngarepkeun sareng gaduh hak anu langkung seueur.

  • company_intr_img
CNC Machining

Machining CNC

Pedaran Produk Salaku experie 15 taun ...
CNC Turning

CNC Ngabuburit

Detil Produk 1.sina buleud 360 garis produksi ...
CNC Milling

Panggilingan CNC

Pedaran Produk CNC Milling gaduh sababaraha iklan ...
Sheet Metal

Lambaran Logam

Lambaran Logam Fabrikasi Lambaran Adat Kami ...
Metal Stamping

Stamping logam

Metal Stamping Wuxi Lead metal stamping s ...

Ngartos industri pangénggalna
rundingan

  • Aluminium Parts

    Bagian Aluminium

    Bagian Aluminium Upami anjeun ngagaduhan bagian aluminium peryogi ...
  • Staniless Steel Parts

    Bagian Baja Staniless

    Upami anjeun ngagaduhan bagian stainless steel mesin urang ...
  • Brass Parts

    Bagian Kuningan

    Upami anjeun ngagaduhan bagian kuningan kedah di mesin, urang ...
  • Plastic Parts

    Bagian Plastik

    Upami anjeun ngagaduhan bagian plastik peryogi mesin atanapi kapang ...